Почетна Новости 18.01.2011, Европска регулатива за туристички водичи и проблеми кои ги очекуваат водичите со влезот во европската унија
Вторник, 26 Април 2011 02:45

18.01.2011, Европска регулатива за туристички водичи и проблеми кои ги очекуваат водичите со влезот во европската унија

Оцена
(1 глас)

Здружението на туристички водичи и придружници на Република Македонија има задоволство да ве покани на предавање со тема: ‘Европска регулатива за туристички водичи и проблеми кои ги очекуваат водичите со влезот во европската унија’.

 


Предавањето ќе се оджи на 18.01.2011 година со почеток во 18,00 часот во конференциската сала на Хотелот ВИП, во Скопје.

 


Предавач е Г-ѓа Антеа Глумац Барбир, член на управното собрание на Европскиот дом во Дубровник и Претседател на Здружението на туристички водичи на Хрватска Сметаме дека е од Ваш интерес да присуствувате на ова предавање.

Последна промена Вторник, 26 Април 2011 09:56
Повеќе во оваа категорија: ПРАКТИЧНА ОБУКА »

Пријави се на ЗТВПМ

Прашалник

Дали сакате да станете и Вие Туристички водич?
 
Банер
Банер