Веб регистрација за туристички водичи

Инструкции

Најава/Регистрација на ЗТВПМ сајтот

1. Регистрирајте се (ако сте нов корисник тука) или најавете се на ЗТВПМ страната (доколку веќе имате креирано своја сметка тука), потоа вратете се на оваа страна за да продолжите со пополнување на картичка со Вашите податоци.

Креирање картичка

2. Пополнете ги полињата со вашите информации. Полињата обележани со * се задолжителни. Приватните податоци (емаил, адреса, телефонски број) - нема да бидат јавно прикажани.
3. Во полињата обележани со (en), внесете англиска верзија на бараните податоци доколку сакате приказ на англиски во англиската верзија на сајтот на ЗТВПМ.
4. Зачувајте ги информациите.

5. Известување за Вашата нова картичка автоматски се испраќа до администрацијата на ЗТВПМ.
Откако ќе биде потврдена уплатата за членство, веднаш се одобрува јавниот приказ на Вашата нова картичка, за што ќе добиете известување по пат на маил.

6. Со повторно логирање на станата ќе може да извршувате промени на претходно внесените податоци.

Би Благодариме,
ЗТВПМ

 
Почетна ЗТВПМ Веб картички за водичи/придружници
Search Guides
Сите

Сите (3/- )

Сите онлајн регистрирани водичи

Бранко Босилков

Бранко Босилков


President
ZTVMK
Leisure, Travel & Tourism industry

Лиценца: official guide
 • Македонски
 • Англиски
 • Српски
 • Грчки
Милан Велески

Милан Велески


Легитимација:
 • официјален водич

 • Англиски
 • Германски
 • Бугарски
 • Српски
Михаљ Билбија

Михаљ Билбија


Туристички водич низ Скопје и Македонија со познавање на унгарски, англиски, хрватски и српски јазик.
Легитимација:
 • официјален водич

 • Македонски
 • Англиски
 • Српски
 
Powered by Sigsiu.NET

Пријави се на ЗТВПМ

Прашалник

Дали сакате да станете и Вие Туристички водич?
 
Банер
Банер