Почетна Новости ПРАКТИЧНА ОБУКА
Вторник, 26 Април 2011 02:47

ПРАКТИЧНА ОБУКА

Оцена
(0 гласови)
Почитувани

Ве информираме дека Здружението на туристички водичи и придружници на Македонија со цел збогатување на знаењето на веќе легитимираните водичи и стекнување со нивно практично искуство започнува со обука.


Како прва тематска цел на оваа обука е градот Скопје со околината, при што ќе се обработат сите значајни туристички споменици и локалитети. Цената на обуката е 5000 денари со вклучени влезници за посета на локалитетите. Рок на пријавување до 30.03.2013 година на маил Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите или на телефонскиот број 075 44 88 87. Со обуката ке се започне кон крајот на месец април ќе трае три дена. Учесници ќе се стекнат со уверение за поминатата практична обука , што ќе им помогне при нивниот ангажман кај туристичките агенции. Сите заинтересирани да напишат во пријавата со кој јазик владеат и доколку е потребно сместување да им биде организирано.
Последна промена Четврток, 21 Март 2013 11:26

Пријави се на ЗТВПМ

Прашалник

Дали сакате да станете и Вие Туристички водич?
 
Банер
Банер