Почетна Контакт
ЗТВПМ Контакт Центар

Адреса:
Градски ѕид блок 13
Скопје
1000
Р.Македонија

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: +389 2 32 92 105
Факс: +389 2 32 92 150
Број на мобилен телефон: + 389 78 205 505

 


Пријави се на ЗТВПМ

Прашалник

Дали сакате да станете и Вие Туристички водич?
 
Банер
Банер