Контактирање на туристички водичи

Инструкции

1. За ново пребарување кликнете на "Исчисти претходни селекции"

Контактирање на туристички водич
1. Кликнете на името на избраниот водич.
2. Откако ќе се отвори деталниот преглед, проследете го линкот "Кликнете тука за праќање контакт порака" за директно испраќање порака по пат на емаил.
3. Доколку сакате итно телефонски да го исконтактирате водичот, Ве Молиме наведете во емаил пораката.

Ви Благодариме,
ЗТВПМ

 
Почетна Ангажирај член на ЗТВПМ
Search Guides
Сите

Сите (3/- )

Сите онлајн регистрирани водичи

Бранко Босилков

Бранко Босилков


President
ZTVMK
Leisure, Travel & Tourism industry

Лиценца: official guide
 • Македонски
 • Англиски
 • Српски
 • Грчки
Милан Велески

Милан Велески


Легитимација:
 • официјален водич

 • Англиски
 • Германски
 • Бугарски
 • Српски
Михаљ Билбија

Михаљ Билбија


Туристички водич низ Скопје и Македонија со познавање на унгарски, англиски, хрватски и српски јазик.
Легитимација:
 • официјален водич

 • Македонски
 • Англиски
 • Српски
 
Powered by Sigsiu.NET

Пријави се на ЗТВПМ

Прашалник

Дали сакате да станете и Вие Туристички водич?
 
Банер
Банер