Веб регистрација за туристички водичи

Инструкции

Најава/Регистрација на ЗТВПМ сајтот

1. Регистрирајте се (ако сте нов корисник тука) или најавете се на ЗТВПМ страната (доколку веќе имате креирано своја сметка тука), потоа вратете се на оваа страна за да продолжите со пополнување на картичка со Вашите податоци.

Креирање картичка

2. Пополнете ги полињата со вашите информации. Полињата обележани со * се задолжителни. Приватните податоци (емаил, адреса, телефонски број) - нема да бидат јавно прикажани.
3. Во полињата обележани со (en), внесете англиска верзија на бараните податоци доколку сакате приказ на англиски во англиската верзија на сајтот на ЗТВПМ.
4. Зачувајте ги информациите.

5. Известување за Вашата нова картичка автоматски се испраќа до администрацијата на ЗТВПМ.
Откако ќе биде потврдена уплатата за членство, веднаш се одобрува јавниот приказ на Вашата нова картичка, за што ќе добиете известување по пат на маил.

6. Со повторно логирање на станата ќе може да извршувате промени на претходно внесените податоци.

Би Благодариме,
ЗТВПМ

 
Почетна ЗТВПМ Веб картички за водичи/придружници
Search Guides

Не е дозолено додавање нов запис, бидејќи не сте најавен корисник.

Ве молиме најавете се на страната или извршете регистрација.

Powered by Sigsiu.NET

Пријави се на ЗТВПМ

Прашалник

Дали сакате да станете и Вие Туристички водич?
 
Банер
Банер